Yatılı Bölge Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzu cazibe merkezi haline getirerek çocuklarımız için kendini evinde hissedecekleri sıcak bir ortam oluşturmak.

Misyon: Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda öğrenci merkezli, milli ve manevi değerlere sahip, Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı, ileriyi gören, keşfedici özelliklere sahip, kendine güvenen farklı düşünebilen, farklılıklara saygı gösterebilen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2017 yılı okul sporları müsabakalarında Türkiye 8. olmuştur. 2018 yılı okul sporları müsabakalarında Türkiye 4. olmuştur, aynı yıl yıldız erkekler kategorisinde de Türkiye yarı finallerine çıkmıştır.

Bağlantı: Metro Ethernet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: OKULUMUZ ORTAOKUL TAŞIMA MERKEZİ OLDUĞU İÇİN GÜNLÜK SERVİSLER GELMEKTEDİR.
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZDA VOLEYBOL, JİMNASTİK, BASKETBOL, FUTBOL, HENTBOL, MASA TENİSİ GİBİ SPORTİF FAALİYETLER SÜRDÜRÜLMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler: OKULUMUZDA TÜBİTAK 4006 BİLİMSEL ÇALIŞMALARI YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
Proje Çalışmaları: KADEP VE BOYAP PROJE ÇALIŞMALARI YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
Kontenjan Bilgileri: PANSİYON KONTENJANI 164´TÜR.

WEB - https://pazarcikyboo.meb.k12.tr

Adres - FATİH MAH. MEHMET ÖZDAL CAD. YATILI BÖLGE ORTAOKULU BLOK NO 14A İÇ KAPI NO 1 PAZARCIK / KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - FATİH MAHALLESİ MEHMET ÖZDAL CADDESİ NO:16/A P.K 46700 YATILI BÖLGE ORTA OKULU PAZARCIK/KAHRAMANMARAŞ

Ulaşım OKULUMUZ YATILI OKUL OLDUĞU İÇİN ULAŞIM KÖYLERE ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ İLE YAPILMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ PAZARCIK İLÇESİ MERKEZİNE YÜRÜYÜŞ MESAFESİNDEDİR.